Начало Психология Позитивна психология Терапевтични занимания и креативност Първата картина, която виждате, разкрива текущото ви състояние - част 1

Първата картина, която виждате, разкрива текущото ви състояние - част 1

Първата картина, която виждате, разкрива текущото ви състояние - част 1 - изображение

Личностните тестове могат да бъдат много забавни, но те са като шот текила и трябва да се вземат с щипка сол.

Понякога резултатите не ни харесват. Ето защо трябва да сме подготвени да ги вземем с щипка сол, защото могат да не съвпадат с очакванията ни за себе си.

Погледнете внимателно изображенията по-долу и решете какво видяхте първо. Каквото и да видите, то ще ви разкаже много за вашето възприятие за живота и за това кой сте отвътре. Това, което виждате може да обърква възприятията ви, но то дава истинско отражение на настоящото състояние на ума ви.

 

Кола:

Ако виждате кола, това означава, че сте фиксирани в идеала си за свобода и желаете нещата да бъдат по ваш начин. Колата е малка част от картината, така че тя илюстрира способността ви да виждате детайлите и да откривате най-щастливите неща във всяка ситуация. Това означава, че имате склонност да се занимавате с подробности и понякога това може да попречи на цялостната ви преценка, особено при неблагоприятни обстоятелства. Способността да сте ориентирани към детайлите може да бъде добро нещо, така не виждате по-голямата картина твърде често, което може да ви накара да взимате лоши решения.

Човек с бинокъл:

Ако първо сте видели мъжа с бинокъл, вие сте изцяло загрижени за по-голямата картина и сте склонни да пропускате важни детайли. Също така, тъй като човекът с бинокъл заема цялото пространство, може да сте склонни да събирате данни с бърз поглед, вместо да премислите правилно. Въпреки че да се фиксирате върху по-голямата картина обикновено е нещо добро, понякога и детайлите са важни.

Буквата А:

Буквата А е по-светла и по този начин е малко по-трудна за забелязване. Идентифицирането й с пръв поглед показва, че имате рядка способност да виждате неща, които повечето хора пропускат. Подходящи сте за някакъв тип детективска работа, в която трябва да мислите извън рамките, за да разберете убийство, например. Най-малко хора забелязват буквата "а" на снимката.

Психолозите предполагат, че лицето, което виждате първо в този образ, намеква за някои промени, които може би очаквате да се случат скоро.

Момиче:

Ако сте жена и първо виждате лице на момиче, то вероятно обмисляте и сте готови за щастливи, положителни събития в бъдеще. Момичето гледа нагоре и вие по същия начин гледате небето с надежда в сърцето си и позитивност. Това, че сте момиче и виждате лице на момиче също показва, че сте доволни от себе си и сте в мир със своята индивидуалност. Това е знак за увереност.

Ако сте мъж и виждате лице на момиче, вие сте фиксирани в противоположния пол. Склонни сте да се афектирате твърде много от това, което жените имат да ви кажат. И в момента може би има някои жени в живота ви, които ви причиняват щастие или стрес. Вие търсите твърде отчаяно валидиране от тях. Зарежете това! Време е да приемете себе си такива, каквито сте, да се отпуснете и да продължите. Вашето бъдеще има големи перспективи и професионални успехи. Съсредоточаването върху нещата, които имат значение, е по-добра идея в момента.

Мъж:

Ако сте момиче и виждате лицето на мъж, това символизира желанието ви за партньор или скорошното пристигане на очарователния ви принц; или може би връзката ви с очарователния принц, който вече сте намерили. Той заема голямо място в ума ви и това е добре, тъй като лицето на мъж показва промени в любовния живот и други здравословни промени, които ви трябват.

Ако сте мъж и виждате лице на мъж, може би сте загрижени за някой мъж на работа, в семейството или във вашето приятелско обкръжение. Това може да е добра или лоша загриженост, но този човек е в ума ви, дори насън. Време е да оставите това настрана и за да си починете, защото това е просто нещо, което ще мине и не трябва да отделяте повече време за него.

Крокодил:

Ако първо виждате крокодил, което е много естествено, вие сте практични и мислите за заплахите, които може да срещнете в живота си. Живеете живот, който е малко предпазлив, ако не напълно песимистичен. Това също така показва вашата тенденция да забравяте малки положителни детайли, заради фиксирането в по-лошото. Може би е добра идея да улесните себе си и живота.

Лодка:

Трудно е да видите лодката в тази картина на пръв поглед, така че това показва, че никога не пропускате малките детайли. Показва още способност за творчески и уникални решения на всеки проблем.

Старец:

Ако първо виждате стар човек, вие сте емоционални и много съпричастни. Тъй като, за да идентифицирате възрастен човек, трябва да погледнете снимката отдясно, това показва, че най-вече използвате дясната половина на мозъка си. Това разкрива още вашите творчески способности и творческата ви природа изобщо. Вие излъчвате самочувствие. Просто трябва да контролирате вашата импулсивна природа и да забавите темпото.

Жена:

Ако първо виждате жена, то вие използвате предимно лявата половина на мозъка си. Това показва, че притежавате логически и аналитични способности. Имате склонност да премисляте нещата, преди да скочите в дълбокото. Вие сте оптимисти и вярвате, че бъдещето ще ви донесе нещо добро. Вашата положителна лечебна енергия може да ви помогне да бъдете източник на доброта за хората наоколо. Понякога е добре да контролирате постоянната нужда от перфекционизъм.

Още картини вижте ТУК >>>

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияНовиниСнимкиСпортТестовеЛюбопитноАнкетиИсторияДиетиИзследвания