Начало Психология Позитивна психология Терапевтични занимания и креативност Първата картина, която виждате, разкрива текущото ви състояние - част 2

Първата картина, която виждате, разкрива текущото ви състояние - част 2

Първата картина, която виждате, разкрива текущото ви състояние - част 2 - изображение

Личностните тестове могат да бъдат много забавни, но те са като шот текила и трябва да се вземат с щипка сол.

Понякога резултатите не ни харесват. Ето защо трябва да сме подготвени да ги вземем с щипка сол, защото могат да не съвпадат с очакванията ни за себе си.

Погледнете внимателно изображенията по-долу и решете какво видяхте първо. Каквото и да видите, то ще ви разкаже много за вашето възприятие за живота и за това кой сте отвътре. Това, което виждате може да обърква възприятията ви, но то дава истинско отражение на настоящото състояние на ума ви.

Колони:

Ако виждате колони в тази картина, вие сте в състояние на ума, в което вашите мисли и възприятия за света ви възпрепятстват да постигнете всичко, което желаете в живота. Понастоящем сте в комфортната си зона и скоро ще трябва да излезете от нея, ако искате да стигнете до тази светлина в края на тунела. Това показва още, че сте мечтател, който често пропуска подробностите.

Това изображение е общоизвестно като "вазата на Рубин", на името на психолога, който пръв цели да покаже с него как се различават възприятията на хората по света. По-късно то е използвано от лекарите, с цел да разбере какво е накарало хората първо да видят вазата, а други първо да видят лицата.

Мъже между стълбовете:

Ако сте видели силуети на мъже между стълбовете, това показва, че не сте обвързани с нищо и сте предимно ориентирани към хората. Имате склонност да приемате нещата, които хората казват присърце и да се съсредоточавате върху поведението на хората.

Лица:

Ако виждате лица, то вие сте повлияни от външни стимули и сте екстроверт, който черпи енергията си от околната среда. Би било много хубаво да се заобиколите с хора, които са положителни и подкрепящи вместо такива, които са склонни да критикуват вашите действия.

Свещник:

Той показва вашите наклонности към интровертния начин на живот, в който извличате енергията и мотивациите си отвътре. Вие можете да постигнете много, ако само да преодолеете притесненията си.

Тази снимка може да изглежда като смесица от объркани изображения, но поглеждайки по-внимателно, можете да забележите отчетливо някои фигури в нея.

Този прост експеримент разкрива как работят връзките в мозъка ви и колко гъвкава е вашата мисъл. В зависимост от видовете животни, които можете да забележите и с каква бързина, този образ разкрива вашето творчество, мъдрост, вашите интереси и вашата воля да бъдете свободни.

Рак:

Ако виждате първо рака, то имате добра природа и отлично чувство за хумор. Въпреки че понякога проявявате склонност да се усамотявате, това е така, защото имате нужда от регенерация.

Птица и рак:

Хората, които могат да видят и двете още в началото, са по-чувствителни от средното и са в по-голяма степен в съгласие с емоциите си.

Кон:

Този образ виждат онези с по-свободен дух и независима природа.

Делфин:

Ако виждате делфина, то вие сте по-скоро артистичен човек с уникален начин за възприятие на света като цяло.

Кученце:

Вие сте грижовни по природа.

Патици:

Това, че виждате патиците означава, че сте детайлно ориентирани и съсредоточени.

Жена:

Жената е в позиция със свити колене, приведена напред и с ръце около главата си. Това е позиция, в която тя се опитва да се защити или може би да се скрие от зрителя.

Това, че виждате жена е признак на умствена умора или вътрешно съжаление. Понастоящем може да сте изправени пред трудни моменти в живота си и вероятно се страхувате от сериозна промяна, идваща по пътя ви. Вие възприемате тази промяна като нещо, което може да обърне целия свят с главата надолу.

Вашият избор може също да е знак за токсична връзка, в която вашият партньор е източник на тревога и нещастие за вас. Той потиска вашата добра енергия и не ви дава много желаното от вас лично пространство.

Време е да пуснете нещата, които ви изтощават и да се съсредоточите върху това да вършите най-доброто, на което сте способни. Добър момент е да се откажете от премислянето и просто да следвате страстите си. Промяната, каквато и да е промяна, винаги е в полза на по-доброто, но ако това е невъзможно, то по-добре просто да го приемете и да се настроите според него.

Череп:

Понастоящем се намирате в ситуация, в която животът ви подхвърля предизвикателства, които ви правят мъдри. Справянето с тези предизвикателства ще ви направи по-добре оборудвани, тъй като ще получите мъдрост и сила. Просто имайте предвид, че няма пречки, само камъни, върху, които да стъпите – те могат да ви превърнат в най-доброто ви аз.

Черепът също така показва, че работите усилено, но често оставате неоценени.

Още изображения вижте ТУК >>>

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияСпортНовиниСнимкиЛюбопитноТестовеАнкетиИсторияДиетиИзследвания