Начало Психология Позитивна психология Връзки и взаимоотношения Шаблоните, използвани от мъжете, за да вкарат жена в леглото

Шаблоните, използвани от мъжете, за да вкарат жена в леглото

Шаблоните, използвани от мъжете, за да вкарат жена в леглото - изображение

Намирането на партньор е много важно за всички ни. Толкова важно, че за господата се пишат инструкции “Как да…”, отнасящи се до правилните начини за флиртуване. И тъй като информирането никому не е навредило, ще изброим 7 тактики, с които мъжете се опитват да вкарат жена в леглото си.

Господин мистериозен

Когато мъжът показва, че вижда нещо специално в обекта си на ухажване, но не разкрива какво, може да сте сигурни, че е приел тази тактика. Съветите за господата гласят, че шаблонът гарантира дълги размили, над неговото мистериозно поведение.

Важен мъж

Следващата тактика гласи, че ако господата са заети с нещо видимо важно и са център на чуждо внимание са по-интересни за обекта на флиртуване. Колкото по-ценен и уникален е един мъж, толкова по-желан е.

Труднодостъпният

Колкото и странно да е, се очаква, че обратната психология работи при свалките. Тоест, ако господинът е труднодостъпен, е по-вероятно да се втурнат към него дами, зажаднели за вниманието му.

Пропадащият в очите ви

Нали помните “Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?”,оказва се, че съветниците за флирт много често наблягат на това. Препоръчват да се практикува “изкуството на очния контакт”, с цел да се достигне съвършенство в това да омаеш жена само с поглед.

Самоувереният

Всеки съвет за мъже, започва с това, как трябва господата да излъчват самородна увереност в знанията, способностите и статуса си. Защото неувереността отблъсква нежния пол от интимни контакти, а увереността е като маяк в тъмното за дамите.

Неразгадаем

Очевидно се очаква, освен много галантен, самоуверен, умен, мил, труднодостъпен и важен, мъжът да е и изключително съобразителен. Мъжете, оказва се, не трябва да правят флиртовете очевидни още в самото им начало. Това би трябвало да направи флирта по-ефективен и приятен.

Алфа мъжкарят

Жените обичат стабилни мъже и успяват да видят това качество, без да са използвани думи. Дрехите, походката, стойката на мъжа са издайници за това дали срещу нас има алфа мъжкар или кутре. Според съветите за качествен флирт излъчването на “алфа мъж” е много важно.


Колко сполучливи са изброените тактики не можем да кажем, но видимо се считат са популярни. При вас как е, работят ли подобни шаблони?

По статията работи: Станислава Тонева

Източници:fractionationseduction.net, nexuspheromones.com

Снимка:elblogdeyes.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиИсторияНовиниАнкетиЗдравни проблемиОрганизацииТестовеФизиологияНаправления в медицинатаХранене при...Социални грижиЛеченияРецептиАлт. медицинаСпециалистиБотаникаСпорт